TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS

A J&S SPEED KFT. SZEREPVÁLLALÁSA

A társadalmi szerepvállalás a J&S Speed Kft. tulajdonosának és dolgozóinak mindennapjához tartozik. Tevékenységünk része a környezetvédelem, a gyermekek és oktatás támogatása, a különböző sport tevékenységek szponzorációja. Szerepvállalásunk őszinte, belülről fakadó és kitartó. Olvasson társadalmi szerepvállalásunkról!

KÖRNYEZETVÉDELEM

Cégünk fő tevékenysége folytán jelentős környezeti terhelést jelent, ezért nem csak gazdasági szempontból, de környezetvédelmi szempontból is érdekünk az innovatív megoldások mindenkori alkalmazása, a járműpark folyamatos magas műszaki szinten tartása környezeti lábnyomunk minimalizálásának érdekében. A legkorszerűbb technikákat alkalmazzuk az alacsony tüzelőanyag és egyéb üzemanyag felhasználás érdekében. Járműveinket saját javítóbázisunkon szigorúan ellenőrizzük és karbantartjuk. Járműmosónkat a legkorszerűbb környezetkímélő zárttechnológiás megoldásúra építjük át. Székhelyünkön, telephelyünkön előremutató, környezettudatos megoldásokat alkalmazunk. Irodánkat hőszivattyúval fűtjük és hűtjük. Telephelyeinken folyamatosan bővülő napelem rendszert építünk ki, mellyel célunk, hogy 2025-re a teljes energia igényünket magunk termeljük meg. Valljuk, hogy környezetünket és erőforrásait gyermekeinktől kaptuk kölcsön.

Sport

Minden nagy eredmény mögött többéves, kitartó munka áll.
 Már gyerekkorban meg kell kezdeni a megfelelő felkészülést a mindennapok küzdelmeire. Cégünk a Renmei SE karate klub növendékeit és versenyzőit támogatja és szervez számukra évente hazai versenyt.

Fontos számunkra a cégnél dolgozók egészsége és kiegyensúlyozottsága. Ezért kiemelt hangsúlyt kap kollégáink sporttevékenységének támogatása is, legyen az egyéni vagy közös sportolás (futás, sárkányhajózás), esetleg edzőtermi aktivitás. Ez utóbbit a Light Centerrel közösen együttműködve valósítjuk meg.

GYERMEKEK ÉS OKTATÁS

Legfőbb motivációnk: gyermekeink mosolya! Családi programjainkon rendszeresen vendégül látjuk dolgozóink családtagjait és évek óta megvendégeljük a Kömlödi Gyermekotthon lakóit és nevelőit. Hozzájuk Mikuláskor is ellátogatunk. Hisszük, hogy vállalkozásunk jövője gyermekeink oktatásán és neveltetésén múlik. Dolgozóink folyamatos képzésben részesülnek, hogy szakmai ismereteik mindig egy lépéssel megelőzzék a kor kívánalmait. Csak így vagyunk képesek versenytársaink előtt járni. Támogatjuk térségünk oktatását is a Tatabánya – Oroszlány Szakképzési-szervezési Társuláson keresztül.

TÖBB INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE CÉGÜNKRŐL?

Keressen bennünket, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.