TEVÉKENYSÉGEINK

Raktározás

Raktározás

Cégünk raktározási lehetőséget biztosít ügyfeleink logisztikai igényeinek teljes körű kielégítése céljából. Elsősorban szárazárut raktározunk, de tartós igény esetén – köszönhetően hűtős flottánknak és kapcsolati hálónknak – más áru raktározásában is segítséget nyújtunk. 

Raktáraink a Tatán az Agostyáni út 78. és 91. szám alatt találhatóak. Lehetőség van állványos, polcos, tömbös illetve szabadtéren elhelyezhető áruk tárolására is.

Szolgáltatások között szerepel a raktározás, bértárolás, cross-docking, és igény esetén komissiózás, átcsomagolás, átcímkézés.

A raktározási feladatokat korszerű eszközökkel, szakképzett munkaerővel biztosítjuk.

A raktár (telepünk) korszerű kamera rendszerrel van felszerelve, illetve 24 órás biztonsági szolgálat felügyeli telepeinket.

Bízunk benne, hogy a szállítmányozás mellett, a raktározás területén is hatékony és megbízható partnerre talál bennünk.

TOVÁBBI

Tevékenységeink

Hiszünk abba, hogy a 100%-os megelégedettség titka a folyamatosan karbatartott géppark. Cégünk fejlődése során kialakult szolgáltatásaink minden esetben partnereink igényeihez lett igazítva, így mára nem csak a szállítmányozással, hanem az ehhez kapcsolódó teljeskörü szolgáltatással állunk partnereink rendelkezésére.

SzállítmáNyozás

Szerviz

Gépjárműmosó

TÖBB INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE CÉGÜNKRŐL?

Keressen bennünket, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.