MINŐSÉGPOLITIKA

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER

////

Cégünk a megalakulása óta eltelt 25 év alatt dinamikusan fejlődik, egyre több megrendelőnek dolgozik és fokozatosan terjeszkedik. A terjeszkedés elsősorban a nemzetközi piacon való tevékenységünket jellemzi, a hazai piacon viszonylag kis mértékű a jelenlétünk. ..Következetes piacpolitikánknak és versenyképes árainknak köszönhetően forgalmunk évről-évre növekszik. Hosszú távú elképzelésünk e piaci szemléletnek megfelelő minőség- és vevőorientált szolgáltatásnyújtás, amelynek folyamatos tökéletesítésével, fejlesztésével biztosíthatjuk további fejlődési ütemünket.

////

A vezetőség fő célkitűzése a cég tevékenységében a megrendelőkkel fenntartott jó kapcsolat megőrzése, a vevőközpontúság növelése a folyamat szemléletű munkaszervezés tökéletesítésével, minőségirányítási rendszer működtetésével.

////

A 2010-ben bevezetett ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünk. követelményeinek teljesítése valamint a rendszer folyamatos fejlesztése (2016-ban áttértünk az ISO 9001:2015 szabványra) biztosíték arra, hogy mind hazai, mind pedig külföldi vevőink maximálisan elégedettek legyenek magas szinten nyújtott minőségi fuvarszervezési, fuvarozási, raktározási és egyéb logisztikai szolgáltatásainkkal. A célkitűzésnek történő megfelelést ügyfeleink elégedettségének megkérdezésével mérjük. A mérési eredmények kiindulópontként szolgálnak fejlesztési intézkedéseink megfogalmazásánál.

////

Minőségirányítási rendszerünk keretet ad az évek során kialakult tevékenységünknek, iránymutatást a fejlesztésekhez és eredményes működésünkhöz. A rendszerkövetelmények kiterjedt ellenőrző tevékenységre, valamint rendszeres vezetői átvizsgálásokra ösztönöznek, amelyek pontos információkat nyújtanak a rendszer teljes működésére vonatkozóan.

////

A hazai és nemzetközi szolgáltatásnyújtás során felmerülő problémákat és azok megoldását dokumentáljuk a következtetések levonása érdekében. Így a megfelelő helyesbítő intézkedéseken túl megelőző intézkedések megfogalmazására is lehetőségünk nyílik, ez utóbbi egyben a rendszerfejlesztésének fontos eszköze is.

////

Mivel beszállítóink munkája jelentősen befolyásolja a cégünkről alkotott képet, nagy hangsúlyt fektetünk kiválasztásuk szempontjaira. Foglalkoztatott alvállalkozóinkat rendszeresen értékeljük, az eredményeket közzé tesszük mind munkatársaink, mind pedig alvállalkozóink körében, így ösztönözve őket hatékonyabb munkavégzésre.

////

A gyors technikai fejlődés követése és a magas szintű szolgáltatási színvonal megtartása és tökéletesítése érdekében, kollégáink rendszeres oktatásban, továbbképzésben részesülnek - mind itthon, mind külföldön. Minőségirányítási rendszerünk működtetése a minőségszemlélet kialakítását is magával hozta, amelynek folyamatos erősítését a minőségügyi oktatások célozzák.

TÖBB INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE CÉGÜNKRŐL?

Keressen bennünket, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.