TEVÉKENYSÉGEINK

Nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás

Belföldi fuvarozás

Magyarország teljes területén bonyolítjuk le partnereink fuvarozási igényeit. Belföldön közlekedő gépparkunk a teljes palettát lefedi. 1-3,5 tonna raksúlyú
járművekkel, 1-2 napos vállalási határidővel tudjuk biztosítani szolgáltatásunkat.

Modern, alacsony átlagéletkorú gépjárműparkkal állunk megbízóink rendelkezésére 1 palettától 40 palettáig, 5 kg-tól 25 tonnáig.

Nemzetközi fuvarozás

Cégünk a legmagasabb minőséget képviseli az Európán belüli fuvarozás és szállítmányozás területén. Flottánkkal – mely teljesíti az Euro VI-os normákat – az EU összes tagállamában jelen vagyunk. 

Legyen szó akár csak 1 palettáról vagy 27 tonnáról, exportról vagy importról, esetleg unión belüli szállításról, folyamatosan a leghatékonyabb megoldásra törekszünk.

Komplett kereskedelmi árun felül részrakomány, veszélyes áru (ADR küldemény) és hűtött rakományok szállításában is otthon vagyunk.

Számunkra fontos Partnereink üzleti sikere, melyhez professzionális szolgáltatásunkkal kívánunk hozzájárulni. Több, mint negyed évszázados tapasztalatunk pedig a garancia arra, hogy rugalmas és személyre szabott megoldást kínáljunk ügyfeleink szállítási igényeire. Éppen ezért, fuvarszervező csapatunkkal, magasan képzett és tapasztalt gépjárművezető kollégáinkkal nap, mint nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleink számára a lehető legoptimálisabb megoldást megtaláljuk. 

Legfőbb célunk, hogy szállítmánya hiánytalanul és kifogástalan állapotban érkezzen meg a megrendelt időpontra és a megadott célállomásra.

Gépjárműpark

J&S FLOTTA

TOVÁBBI

Tevékenységeink

Hiszünk abba, hogy a 100%-os megelégedettség titka a folyamatosan karbatartott géppark. Cégünk fejlődése során kialakult szolgáltatásaink minden esetben partnereink igényeihez lett igazítva, így mára nem csak a szállítmányozással, hanem az ehhez kapcsolódó teljeskörü szolgáltatással állunk partnereink rendelkezésére.

Raktározás

Szerviz

Gépjárműmosó

TÖBB INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE CÉGÜNKRŐL?

Keressen bennünket, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.