Címlap » Hírek

Hírek

2014.06.12

Európa 4. leggazdaságosabb vezetője!

Európa 4. leggazdaságosabb vezetője!

A Shell a Dekra Akadémiával együttműködésben 2014 áprilisában indította el FuelSave Partner versenyét európai szállítmányozó cégek gépjárművezetői részére, melyben Európa leggazdaságosabban vezető sofőrjét keresték.

1 hónapnyi vezetés kiértékelése alapján Kondér Tibor, a J&S Speed Kft. gépjárművezetője 80,4%-os teljesítményével Európában a 2. legjobb eredményt érte el, Magyarországon pedig 1. helyezett lett, így egyetlen magyarként meghívást kapott a június 12-én Berlinben megrendezett döntőre. A németországi döntőn 10 gépjárművezető vehetett részt, kollegánkon kívül Ausztriából, Hollandiából, az Egyesült Királyságból, Németországból, Dániából, Lengyelországból, Csehországból, Belgiumból és Norvégiából érkeztek versenyzők, akik az általuk képviselt fuvarozó vállalatok vezetőivel együtt érkeztek Berlinbe, Kondér Tibort így elkísérhette a megmérettetésre Czink József, a J&S Speed Kft. ügyvezetője.

A 10 gépjárművezető és a vállalattulajdonosok izgalmas verseny keretében, mókás gyakorlatok során mérték össze tudásukat az ADAC Berlin közelében található, linthei vezetéstechnikai központjában. A gépjárművezetők sikeresen teljesítették a versenysorozat utolsó megmérettetését, ami vezetési feladatokat és DEKRA vezetési szimulátor-gyakorlatokat tartalmazott.

Az izgalmas versenynap után minden résztvevő fényűző vacsorán vett részt, amelynek során a döntő nyertesei és vállalatuk képviselői számára Katya Atanasova (Shell GM Marketing Commercial Fleet), Fred Le Ballois (Shell FuelSave Global Business Manager) és Thomas Kiso (DEKRA) adta át a díjakat és gratulált. Az 1. helyet a holland Aad Maarleveld érte el, nyereménye egy Ferrari vezetéstechnikai gyakorlat, cége, a Van Waveren Transport vállalat 3000 Euró értékű egynapos, különleges eco-driving vezetéstechnikai tréninget kapott. A 2. helyen az osztrák Michael Joichl, a Rewe International Lager und Transportgesellschaft munkatársa végzett, a 3. helyet a dán Carsten Stenbjerg, a KD LOGISTIK APS sofőrje szerezte meg, akik Porsche vezetéstechnikai tréninget nyertek. A J&S Speed Kft. versenyzője, Kondér Tibor hajszál híján csúszott le a dobogóról, az előkelő 4. helyen végzett.

 

Kapcsolódó képek

1 2 3 4 5
Bisnode tanusitvany

Fuvarszervezés | Nemzetközi fuvarozó | Hazai fuvarozó | Logisztika | Kapcsolat | Ajánlatkérés

design: olier