Címlap » Rólunk

Rólunk

Társadalmi szerepvállalás

A társadalmi szerepvállalás a J&S Speed Kft. tulajdonosának és dolgozóinak mindennapjához tartozik. Tevékenységünk része a környezetvédelem, a gyermekek és oktatás támogatása, a különböző sport tevékenységek szponzorációja. Szerepvállalásunk őszinte, belülről fakadó és kitartó.

Olvasson társadalmi szerepvállalásunkról!

Környezetvédelem

Cégünk fő tevékenysége folytán jelentős környezetterhelést jelent, ezért nem csak gazdasági szempontból, de környezetvédelmi szempontból is érdekünk az innovatív megoldások mindenkori alkalmazása, a járműpark folyamatos magas műszaki szinten tartása környezeti lábnyomunk minimalizálásának érdekében.A legkorszerűbb technikákat alkalmazzuk az optimálisan alacsony tüzelőanyag és egyéb üzemanyag felhasználás érdekében. Járműveinket saját javítóbázisunkon szigorúan ellenőrizzük és karbantartjuk.Székhelyünkön, telephelyünkön előremutató, környezettudatos megoldásokat alkalmazunk. Irodánkat hőszivattyúval fűtjük és hűtjük. Járműmosónkat a legkorszerűbb környezetkímélő zárttechnológiás megoldásúra építjük át. Valljuk, hogy környezetünket és erőforrásait gyermekeinktől kaptuk kölcsön.

Gyermekek és oktatás

Legfőbb motivációnk: gyermekeink mosolya! Családi programjainkon rendszeresen vendégül látjuk dolgozóink családtagjait és évek óta megvendégeljük a Kömlödi Gyermekotthon lakóit és nevelőit. Hozzájuk Mikuláskor is ellátogatunk. Hisszük, hogy vállalkozásunk jövője gyermekeink oktatásán és neveltetésén múlik.Dolgozóink folyamatos képzésben részesülnek, hogy szakmai ismereteik mindig egy lépéssel megelőzzék a kor kívánalmait. Csak így vagyunk képesek versenytársaink előtt járni. Támogatjuk térségünk oktatását is a Tatabánya - Oroszlány Szakképzési-szervezési Társuláson keresztül.

Sport

Minden nagy eredmény mögött többéves, kitartó munka áll. Már gyerekkorban meg kell kezdeni a megfelelő felkészülést a mindennapok küzdelmeire. Cégünk a Renmei SE karate klub növendékeit és versenyzőit támogatja és szervez számukra évente hazai versenyt.

Szponzoráció

Cégünk a reklámfelületes szponzoráció területén is igyekszik elsősorban olyan területeken "befektetni", ahol ezzel a régió sportját, kultúráját támogathatja.

- Petrovszki Gábor -

Kapcsolódó képek

Tatabányai Önkéntes Tűzoltó Egyesület
Bisnode tanusitvany

Fuvarszervezés | Nemzetközi fuvarozó | Hazai fuvarozó | Logisztika | Kapcsolat | Ajánlatkérés

design: olier