Címlap » Rólunk

Rólunk

A J&S Speed Kft. minőségpolitikája

Cégünk, megalakulása óta dinamikusan fejlődik, egyre több megrendelőnek dolgozik, és fokozatosan terjeszkedik. A hazai piac viszonylag kis mérete szükségessé teszi a nemzetközi fuvarozói piacon való intenzív jelenlétünket.

Logisztikai szolgáltatásaink során kiváló minőségre és ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére törekszünk.

Bevezetett minőségirányítási rendszerünk és követelményeinek teljesítése valamint a rendszer folyamatos fejlesztése biztosíték arra, hogy mind hazai, mind pedig külföldi vevőink maximálisan elégedettek legyenek magas szinten nyújtott minőségi fuvarszervezési, fuvarozási, raktározási és egyéb logisztikai szolgáltatásainkkal.

Fő célkitűzésünk a cég tevékenységében a megrendelőkkel fenntartott jó kapcsolat megőrzése, a vevőközpontúság növelése a folyamat szemléletű munkaszervezés tökéletesítésével. Ennek eredményességét ügyfeleink elégedettségének megkérdezésével mérjük. A mérési eredmények kiindulópontként szolgálnak fejlesztési intézkedéseink megfogalmazásánál.

Mivel beszállítóink munkája jelentősen befolyásolja a cégünkről alkotott képet, nagy hangsúlyt fektetünk kiválasztásuk szempontjaira. Foglalkoztatott alvállalkozóinkat rendszeresen értékeljük, az eredményeket közzé tesszük mind munkatársaink, mind pedig alvállalkozóink körében, így ösztönözve őket hatékonyabb munkavégzésre.

A gyors technikai fejlődés követése és a magas szintű szolgáltatási színvonal megtartása és tökéletesítése érdekében, kollégáink rendszeres oktatásban, továbbképzésben részesülnek - mind itthon, mind külföldön. Minőségirányítási rendszerünk működtetése a minőségszemlélet kialakítását is magával hozta, amelynek folyamatos erősítését a minőségügyi oktatások célozzák.

A hazai és nemzetközi szolgáltatásnyújtás során felmerülő problémákat és azok megoldását dokumentáljuk a következtetések levonása érdekében. Így a megfelelő helyesbítő intézkedéseken túl megelőző intézkedések megfogalmazására is lehetőségünk nyílik, ez utóbbi egyben a rendszerfejlesztésének fontos eszköze is.

Minőségirányítási rendszerünk keretet ad az évek során kialakult tevékenységünknek, iránymutatást a fejlesztő és eredményes működésünkhöz. A rendszerkövetelmények kiterjedt ellenőrző tevékenységre, valamint rendszeres vezetői átvizsgálásokra ösztönöznek, amelyek pontos információkat nyújtanak a rendszer teljes működésére vonatkozóan.

Következetes piacpolitikánknak és versenyképes árainknak köszönhetően forgalmunk évről-évre növekszik. Hosszú távú elképzelésünk e piaci szemléletnek megfelelő minőség- és vevőorientált szolgáltatásnyújtás, amelynek folyamatos tökéletesítésével, fejlesztésével biztosíthatjuk további fejlődési ütemünket.

Bisnode tanusitvany

Fuvarszervezés | Nemzetközi fuvarozó | Hazai fuvarozó | Logisztika | Kapcsolat | Ajánlatkérés

design: olier