Címlap » Rólunk

Rólunk

Cégtörténet

A J&S Speed Kft.-t 1994. október 17-én hoztuk létre Betéti Társaságként, majd 2003 január 1-jén Korlátolt Felelősségű Társasággá alakultunk át. A vállalkozás teljes mértékben magyar tulajdonú. Székhelyünket, irodánkat Tatán, az Agostyáni út 91szám alatt alakítottuk ki, mely teljes egészében cégünk tulajdonát képezi. A J&S Speed Kft az elmúlt 10 év alatt a szállítmányozás és fuvarozás területén jelentős részesedést szerzett a magyar piacon. Fuvarjainkat CMR előírás szerint TC32 garancia feltétele mellett végezzük. A kezdetektől tagjai vagyunk az IRU magyarországi Egyesületének, Magyar Közlekedési Fuvarozók Egyesületének, és a Magán Vállalkozók Nemzetközi Ipartestületének.

A J&S Speed Kft. fő tevékenységi körét tekintve egy szállítmányozással (fuvarozással) foglakozó cég. Megalakulásunk óta folyamatosan részt veszünk a hazai és nemzetközi fuvarozásban. A J&S Speed Kft alapításától napjainkig, erőforrásait a nemzetközi fuvarozási tevékenység fejlesztésére összpontosította, melyet minden esetben a Magyar Általános Szállítási feltételek figyelembe vételével végzett.

A társaságunk megalakulása óta dinamikusan fejlődik, egyre több megrendelőnek dolgozik, s fokozatosan terjeszkedik. Szolgáltatásaink során kiváló minőségre és ügyfeleink maximális kielégítésére törekszünk. Meglévő kapacitásunk a szolgáltatásaink színvonalát, minőségét, megbízhatóságát garantálja. Piaci helyzetünk stabil.

Fő célkitűzésünk a cég tevékenységében a vevőközpontúság növelése, a folyamat szemléletű munkavégzés tökéletesítése, ezáltal a vevői megelégedettség folyamatos növelése. A gyors technikai fejlődés követése és a magas szintű, teljes szolgáltatási színvonal megtartása és tökéletesítésének érdekében kollégáink rendszeres oktatásban részesülnek - mind itthon, mind külföldön.

Fuvarjaink

 • Hazai fuvarozás és fuvarszervezés:
  Régi és egyre bővülő új partnereink részére történő helyi anyagmozgatás, csomagoló anyagszállítás, raktározás.
 • Nemzetközi fuvarozás és fuvarszervezés:
  Cégünk 60 darab saját nemzetközi járművet és több eseti vállalkozót foglalkoztat. Szállításaink során 24 tonna tömegig vállalunk részrakományt, komplett rakományt, ADR és hűtött áruk fuvarozását. Autóinkba GPS beszerelést tervezünk.

Partnereink

Cégünk közel 100 üzleti partnerrel tart folyamatos kapcsolatot. Széleskörű megbízói és végfelhasználói referenciák és szerződések bizonyítják tevékenységünk ténylegesen magas szakmai színvonalát.

Működésünk során az alábbi szempontokat tartjuk a legfontosabbnak:

 • a megrendelőkkel fenntartott jó kapcsolat megőrzése minden szinten,
 • az elvégzett munka maximális minőségi megfelelőssége,
 • dolgozók és alvállalkozók megfelelő szintű oktatása, folyamatos továbbképzése,
 • a munkahelyi vezetők megfelelő kiválasztása, mind szakmai, mind emberi szempontok alapján,
 • versenyképes árak kialakítás, megfelelő technikai és anyagi bázis létrehozása, karbantartása,
 • az elkészített és átadott szolgáltatásokon esetleg utólagosan felmerülő problémák megoldása és a megfelelő konzekvenciák levonása.

Mindezekből kitűnik, hogy hosszú távú elképzeléseinkben mind a minőség, mind a megfelelő szintű kapcsolattartás a már meglévő partnereinkkel igen nagy súllyal szerepel.

Kitűnő szakmai képesítéssel rendelkező, tapasztalt munkatársak állnak rendelkezésünkre irodánkban, illetve jól képzett szerelőink az Európai Unió előírásainak megfelelően felszerelt műhelyünkben. Szervizünkben az autók állandó ellenőrzés alatt állnak.

Cégünk közel 120 főt foglalkoztat, gépjárművezetők, karbantartók, adminisztrátorok, fuvarszervezők személyében.

Annak érdekében, hogy cégünk megőrizze helyét a fuvarozói és szállítmányozói társaságok közötti versenyében, teljes körű, magas színvonalú, a megbízók igényeinek megfelelő szolgáltatást kívánunk nyújtani. Telephelyünkön cégek megbízásából áruk betárolása, illetve áruk mozgatása lehetséges. Az áruk rakodása korszerű gépekkel történik.

Társaságunk helyzetét összességében értékelve, évről-évre javul tevékenységünk eredményessége, biztonsága, színvonala. Az eredményes gazdálkodás mellett biztosítani tudjuk a legszükségesebb tárgyi eszközök pótlását. Az elmúlt 5 év fejlődésének dinamikáját a jelenlegi működés folyamatos tökéletesítésével lehet csak biztosítani.

Bisnode tanusitvany

Fuvarszervezés | Nemzetközi fuvarozó | Hazai fuvarozó | Logisztika | Kapcsolat | Ajánlatkérés

design: olier